عبارت خود را درج و جهت جستجو Enter را بفشارید ...

گفت‌وگوی بیواسطه وزیر بهداشت با مردم/ خبر خوش عین‌الهی برای دانشجویان شاغل به تحصیل در اوکراین و بیماران SMA

{filetitle} {faces}

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره شرایط دانشجویان مشمول که در اوکراین مشغول تحصیل بودند، گفت: شرایط انتقال دانشجویان خارج از کشور تابع آیین نامه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و باید آزمون داده و به ادامه تحصیلات بپردازند.



به گزارش ایرنا، ششمین نشست پاسخگویی تلفنی وزرا، معاونان و مدیران دولت سیزدهم به تماس‌های مردمی با حضور «بهرام عین‌اللهی» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ظهر امروز - یک‌شنبه ۲۷ آذرماه – در مرکز ارتباطات مردمی رئیس‌جمهوری برگزار شد.



در راستای رویکرد مردمی دولت آیت‌الله «سید ابراهیم رئیسی» مبنی بر ارتباط بی‌واسطه مسئولان با مردم و ابلاغ معاون اول رئیس‌جمهور، وزرا، معاونان و اعضای کابینه موظف شدند در روزهای مشخصی از هفته پاسخگوی تماس‌های تلفنی مردم در مرکز ارتباطات مردمی رئیس‌جمهور باشند. پیش از این وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، معاون امور مجلس رئیس‌جمهور، رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست، وزیر ارتباطات و وزیر دادگستری پاسخگوی سؤالات و مشکلات مردم شدند.



 



امکان پذیرش دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در اوکراین در دانشگاههای داخلی



در این نشست «بهرام عین‌اللهی» در پاسخ به یکی از تماس‌های شهروندان درباره شرایط دانشجویان مشمول که در اوکراین مشغول تحصیل بودند، گفت: شرایط انتقال دانشجویان خارج از کشور تابع آیین نامه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و باید آزمون داده و به ادامه تحصیلات بپردازند.



وزیر بهداشت ادامه داد: با توجه به این‌که دانشگاه‌های اوکراین برای وزارت علوم معتبر نیست، به دلیل شرایط خاص آن کشور، امکان امتحان برای دانشجویان ایرانی مشغول در آن کشور هم فراهم شده است و دانشجویان می‌توانند با دادن آزمون و سپردن تعهد در دانشگاه‌های داخلی درس بخوانند.



وزیر بهداشت در پاسخ به تأمین داروی و دیگر مطالبات شهروندی که مبتلا به بیماری دیستروفی دوشن بود، توضیح داد: در کمیته بررسی بیماری‌های خاص موضوع قرار گرفتن این بیماری در رده بیماری‌های خاص پیگیری خواهد شد.



 



در حال بررسی اثربخشی داروی SMA  هستیم



عین‌اللهی درباره واردات داروی بیماران SMA و نحوه تخصیص آن توضیح داد: بیماران بالای ۱۰ سال هم مشمول دریافت شدند و ما در حال بررسی اثربخشی این دارو به صورت مطالعه پژوهشی هستیم و در صورت اثبات اثربخشی آن در سنین مختلف، به هر شکل و دشواری باشد، آن را برای مردم تأمین خواهیم کرد.



گزارش کامل این برنامه پاسخگویی متعاقبا منتشر خواهد شد.



 


کلمات کلیدی

آخرین اخبار